Σχετικά με εμάς

Sunrise Apartments, το απόλυτο παραλιακό ξενοδοχείο πόλης

Το Sunrise Apartments αποτελεί μια απο τις νεότερες προσθήκες της πόλης της Ρόδου. Στόχος μας, να εμπλουτήσουμε την διαμονή του επισκέπτη, προσφέροντα σύγχρονη διακόσμηση, πανέμορφη θέα της θάλασσας, με βασικό γνώμονα την τοποθεσία στο κέντρο της πόλης. Αναβαθμίζουμε την Ελληνική φιλοξενία, προσφέροντας σας λύσεις και προτάσεις σχετικά με δραστηριότητες και εκδηλώσεις στην πόλη της Ρόδου. Μόνο το καλύτερο περιμένει τους επισκέπτες μας καθώς όλα μας τα διαμερίσματα όπως και το κτήριο έχουν ανακαινιστεί πλήρως το 2018.

Το Sunrise Apartments είναι το τέλειο ξενοδοχείο πόλης

Το κτήριο μας βρίσκεται στην Ακτή Μιαούλη, μια απο τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης της Ρόδου, προσφέροντας μαγευτική θέα στη θάλασσα απο όλα μας τα διαμερίσματα αλλα ταυτόχρονα και την ευκολία ενώς ξενοδοχείου πόλης καθώς βρισκόμαστε στο κέντρο της Ρόδου. Όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη της Ρόδου, απο την μεσαιωνική πόλη έως και τα πασίγνωστα ελαφάκια, είναι σε πολύ κοντινή απόσταση.

There’s nothing like having your coffee early in the morning with the sea breeze hitting your face and viewing the Aegean sea. An experience of a lifetime.

Hanna Tayson

Για κρατήσεις & Πληροφορίες:

Κρατήσεις: +30 22410 75327

E-mail: info@sunriserodos.gr