Δραστηριότητες

Όλες οι δραστηριότητες, δίπλα σου!

Η Ρόδος είναι πολλά περισσότερα από τέλειες παραλίες και βόλτα στην παλιά πόλη. Δείτε παρακάτω διάφορες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε σε πολύ κοντινή απόσταση απο το ξενοδοχείο μας!

 

Ανακαλύψτε την Ελεύθερη Κατάδυση

Η κλαταδύση, είναι μια εμπειρία ζωής, μοναδική που δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεχάσει και είναι μια απο τις δραστηριότητες που πολλοί απο τους επισκέπτες μας μας ρωτούν. Κολυμπήστε και εσείς λοιπόν στα καταγάλανα νερά της Ρόδου και ανακαλύψτε όλους τους υποβρύχιους θησαυρούς του νησιού.

Dive In

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Η Ρόδος δεν είναι και το μικρότερο νησί… Οι πιθανότητες είναι να χρειαστείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ώστε να δείτε όλα όσα κρύβει το νησί των ιπποτών. Το Sunrise Luxury Apartments συνεργάζεται με την Eurocars, .

Περισσότερα

Εκδρομές

Η Ρόδος είναι ένα νησί γεμάτο ιστορία. Από την αρχαιότητα, στα μεσαιωνικά χρόνια, μας έχουν αφήσει πληθώρα αξιοθέατων και κλείνοντας μια οργανωμένη εκδρομή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να τα ανακαλύψετε. .

Κάνε Κράτηση

Jeep Safari

Αν είσαστε γεννημένος για περιπέτεια, ήρθε η στιγμή να ακολουθήσετε το πεπρωμένο σας σε μια περιπέτεια δίχως προηγούμενο. Ετοιμαστείτε για μια “βόλτα” που δε θα ξεχάσετε ποτέ, στα βουνά του νησιού του ηλίου. Θα υπάρξει σκόνη, θα βραχείτε, θα διασχίσετε ποτάμια και βουνά, αλλά στο τέλος, θα απολαύσετε

Read More